Екс-помічниця нардепа ВРУ обурилася останніми словами військового, страченого росіянами: "Кричати їхньою мовою"

У вівторок, 11 квітня 2023 року, дуже швидко розійшлося по всьому інтернету відео, де російські військові живцем стратили воїна ЗСУ, обезголовивши його. На це відреагував і президент Зеленський, і голова СБУ Малюк та вся українська громадськість...

Не обійшлося без коментарів колишнього прес-офіцера полку "Дніпро-1" та добровольчого батальйону "Донбас" Василини Мазурчук. Проте, українці, найімовірніше, не очікували на те, що скаже ця персона. Вона засудила те, що полонений військовослужбовець перед смертю не сказав "Слава Україні" і кричав російською мовою.

Василиса Мазурчук, фото: Facebook
Василиса Мазурчук, фото: Facebook

Оля Полякова згадала, як розбила родину заради власного щастя

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Оля Полякова, відома українська співачка, завжди була відкрита про те, як познайомилася зі своїм чоловіком Вадимом, хоча він був одружений на той момент.

Знайомство відбулося на корпоративній вечірці, де Оля виступала для гостей як талановита та приваблива незнайомка.

Вадим, який був одним із гостей, запропонував співачці приєднатися до столу, і вона швидко стала душею компанії своїм гумором та чарівною особистістю.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

Українці скоро можуть побачити нові тарифи за світло – ціна зросте до 7 грн/кВт

Ціни на електроенергію можуть зрости майже вчетверо, проте, як повідомляється, зміни відбуватимуться поступово.

Наразі українці працюють із наступними цінниками — 1,44 грн за кіловат-годину при споживанні до 250 кВт на місяць; 1,68 грн за кВт при споживанні понад 250 кВт.

Експерти ДПЕК вважають, що реальна вартість кВт становить близько 7 гривень. Відомо, що заборгованість енергетичних компаній за 2022 рік досягла рекордних 33 мільярдів гривень, з яких 22 мільярди – збитки "Укренерго", 6 мільярдів – ДПЕК, а 5 мільярдів – збитки "Енергоатому" та "Центренерго".

Тарифи на світло, скріншот: YouTube
Тарифи на світло, скріншот: YouTube

Анастасію Приходько підкосила серйозна хвороба – слух не повертається місяцями: "Це просто..."

Нещодавно ми писали про дивний вибір, коли Анастасія Приходько вирішила "розкритися" перед публікою, розповівши про сімейне життя. Тоді вона пояснила, кого з дітей любить більше за інших.

Наразі у Stories вона розповідає про те, що у неї виникли серйозні проблеми зі слухом після серйозної хвороби. Це відбувається вже упродовж двох місяців.

"Найголовніше для музиканта - слух. Але, на жаль, нічого не змінюється. Вперше ходила на "зозулю". Це просто жах! Але слух не повертається", - заявила Анастасія Приходько.

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

Голова СБУ Малюк та президент Зеленський відреагували на відео страти українського полоненого: "З-під землі дістанемо"

Російські окупанти продовжують чинити злочини проти людяності на українській землі. Нещодавно в мережі поширилося відео ще одного жахливого вчинку нелюдів – українського бранця жорстоко катують та відрізають йому голову. З цього приводу розпочато розслідування і всі причетні будуть покарані. Про це заявили голова СБУ Валісій Малюк та президент України Володимир Зеленський.

Російські загарбники вчинили безліч звірячих злочинів, але на цьому не зупиняються і продовжують демонструвати всьому світу свою звірячу сутність. У мережі з'явився ролик, на якому окупанти жорстоко катують воїна ЗСУ, а згодом відрізають йому голову.

Володимир Зеленський та Василь Малюк. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський та Василь Малюк. Фото: скрін youtube