У світі є така 46-річна жінка на ім'я Мелісса Слоан, життя якої стало кошмаром через прості татуювання.

Тепер їй доводиться страждати через негативні наслідки своєї пристрасті до малюнків на тілі, включаючи обличчя. Але не через якусь там хворобу. Про це повідомляє Daily Star.

Мелісса Слоун, скріншот: Youtube
Мелісса Слоун, скріншот: Youtube

Жінка з Уельсу має багато татуювань, перше з яких вона зробила у 20 років. В даний час Мелісса та її партнер Люк самостійно створюють тату на тілі у "тюремному стилі". Проте через свої татуювання вона втратила роботу і не може знайти нову.

"Я влаштувалася на роботу прибиральницею туалетів, але мене не беруть через мої татуювання. Моєю першою роботою було прибирання багато років тому, чищення туалетів. Якби хтось запропонував мені роботу завтра, я пішла б і працювала", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон
Показати ще

Тепер їй забороняють відвідувати тату-салони (нібито через те, що вона зайшла надто далеко), паби та навіть дитячу школу.

Мелісса Слоун, скріншот: TikTok
Мелісса Слоун, скріншот: TikTok

Мелісса розповідає, що її діти також страждають від глузування через її вигляд. Вона відмовилася від безкоштовного лазерного видалення татуювань, стверджуючи, що це не змінить її бажання робити їх знову. Меліса мріє про те, щоб підфарбувати свої очні яблука. Але навіть не може вийти з дому, бо на її адресу "прилетять" негативні коментарі.

Нагадаємо, 45-річний чоловік став конем, собакою, кішкою та змією, змінивши зовнішність до невпізнанності: "Я мистецтво"

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік закрутив роман з нейромережею, а вона його почала ігнорувати: "Писала, що цілує, а тепер динаміт"

Знай.ua писав, скандал на ЧС-2022 у матчі Англія-Іран: британських уболівальників розділили і принизили катарські охоронці