В Європі податки сплатять всі п'ять мільйонів мігрантів. Україна прогавила всі строки, щоб їм допомогти.

Економіст Михайло Кухар, прокоментував намір влади стягнути податки з українських жінок та дітей за кордоном.

Податки, фото: кадр з відео
Податки, фото: кадр з відео

Гетьманцев вважає, що це гарний привід поверх цього стягнути з наших жінок та дітей тепер податки за доходи отримані там ще й в Україні. Спочатку нехай всі продекларують свої "заробітки" в Європі, а потім — вони порахують скільки їм треба доплатити.... За недекларування, до речі, штрафи від 80,000 до 2,000,000 гривень! - заявив економіст.

Тут відомий голова комітету навіть інтерв'ю дав, щоб вас заспокоїти з приводу декларування та штрафів. Ось ця езопова фраза про "пільгові доходи не треба декларувати" означає, що в останню мить дозволили не декларувати та не сплачувати вам 19,5% з виплат соцдопомоги в ЄС.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

А із зарплат, з доходів ваших, як, наприклад, доходів. фізосіб підприємців, треба.

Треба декларувати! Це ж мрія Гетьманцева! Це ж його "дембельський акорд" у владі де під ним вже сильно хитається крісло, як одним махом налаштувати проти Президента тепер ще й 5 мільйонів українців-мігрантів... — заявив фахівець.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що гроші від міжнародних фондів потрібно декларувати? Українцям пояснили важливі нюанси.

Як повідомляв "Знай.ua" податок на городи: кого звільнили від цього обов'язку.

Також "Знай.ua" інформував, підвищення цін на електроенергію неминуче: якими будуть ціни.