Зараз "Укрпошта" та "Нова пошта" є головними конкурентами на ринку доставки - адже решта компаній поки не може похвалитися такими ж обсягами замовлень.

Національний поштовий оператор останнім часом стикається з великою кількістю негативних коментарів через труднощі, що впливають на якість надання послуг, включаючи доставку відправлень та зв'язок із клієнтами.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Про це говорять сотні коментарів у соціальній мережі Facebook під різними публікаціями. В останні тижні "Укрпошта" зіткнулася з перебоями у доставці міжнародних та внутрішніх відправлень.

Люди часто скаржаться на те, що їхні посилки залишаються на сортувальних пунктах кілька тижнів, а для отримання допомоги від служби підтримки доводиться чекати годинами чи навіть днями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Основна проблема, згадана у скаргах у соціальних мережах, полягає в тому, що відправлення довгий час нікуди не рухаються і "стоять на місці", хоча вже давно мали б потрапити до рук замовників.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

"Раніше експрес доставляли за 1-2 дні, затримки були винятком навіть під час повномасштабного вторгнення. А тепер чомусь кожна посилка ніби пішки йде і щоразу блукає. Що відбувається?", - пише один із користувачів.

В "Укрпошті" тільки й заспокоюють клієнтів, обіцяючи, що вже зовсім скоро усі отримають свої посилки.

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

Нагадаємо, "Нова пошта" зробила важливу заяву про графік роботи відділень: "У понеділок..."

Як повідомляв "Знай.ua", у відділенні "Укрпошти" або на карту: українці можуть отримати 6600 грн допомоги, хто може претендувати

Знай.ua писав, Укрпошта обіцяє доставляти посилки у вісім разів швидше, українці продовжують скаржитися: "По пів дня в черзі"