Відомий український артист Олександр Пономарьов знайшов у мережі досить цікавий ролик. Було знято його ще в 1996 році, і як виявилося, досить пророчим.

Пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує різну інформацію, пов'язану із ситуацією в країні.

Олександр Пономарьов, фото: Знай.ua
Олександр Пономарьов, фото: Знай.ua

Олександр Пономарьов опублікував ролик білоруського політика та громадського діяча.

1996 року Зенон Позняк передбачав усе те, що відбувається зараз. Білорусь продовжує ставати частиною нової Російської імперії, яку так старанно намагається створити путін. А Олександр Лукашенко у всьому йому потурає.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Виникне загроза по всій Європі. І Білорусь перетвориться знову на ядерний плацдарм нової російської імперії. І весь удар і сила буде спрямована на Україну. Тому що поки існує вільна Україна – Радянський Союз не відбудеться. Ми повинні розуміти, що у нас завдання зберегти наші незалежні держави, зберегти демократію, зберегти наші національні культури і нашу історичну дружбу" - йдеться у промові політика Зенона Позняка.

Лукашенко та путін, фото: скріншот з відео
Лукашенко та путін, фото: скріншот з відео

Він зазначає, що Білорусь та Україна дружили всю історію, і це справді так. А ось із росією вони ніколи не дружили, адже білоруси воювали із російською Імперією постійно. Це була перманентна війна з Росією.

Як бачимо, через 25 років все вкрай змінилося, і Олександр Лукашенко привів країну до того, що вона фактично є частиною Росії, і залежить від путіна.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов показав, як росія намагалася "проковтнути" Україну, але потім дещо сталося: "Тут полежить".

Раніше ми повідомляли, що Олександр Пономарьов знущався з росіян їхньою ж зброєю, путін заридає: "Майбутнє вже тут - електроуазик".