Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія Vodafone, яка користується великою популярністю серед мешканців центральних та східних областей нашої країни, знову потрапила в неприємну ситуацію через "невідомі списання" грошей з рахунку.

Справа в тому, що абоненти помічають зникнення грошей зі своїх рахунків буквально за кілька днів до отримання нового пакету. Проблема в тому, що компанія давно займається подібною справою - автоматично списує гроші за послуги, якщо на рахунку є кошти, а до "нових послуг" залишилося не так багато часу.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної абонентки компанії Vodafone на порталі для відгуків Otzivua.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

"Поповнила рахунок, уночі взяли та списали кошти за невідому послугу, якою я ніколи не користувалася. Хоча кошти були поповнені для оплати тарифу, на 2 дні раніше. А ці щури вирішили просто здирати кошти без дозволу. І це вже неодноразово, знову пошкодувала, що повернулася до цього оператора.", - розповіла незадоволена абонентка мобільного оператора Vodafone.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Відгук невдоволеної клієнтки Vodafone, скріншот: Otzivua
Відгук невдоволеної клієнтки Vodafone, скріншот: Otzivua

Також українка додала ще й скріншот спілкування з операторами із "служби технічної підтримки" компанії.

Спілкування з оператором Vodafone, скріншот: Otzivua
Спілкування з оператором Vodafone, скріншот: Otzivua

Нагадаємо, тариф по 90 гривень та багато безкоштовних хвилин: lifecell, Київстар та Vodafone нарешті дали вигідні пакети послуг.

Раніше повідомлялося, неможливо додзвонитися до "Нафтогазу": у компанії відповіли на звинувачення та запропонували рішення.

Також, "Колгоспний сервіс...": абоненти Vodafone витрачають вдвічі більше за свої тарифи через збої, люди втомилися терпіти.