Vodafone, Kyivstar, Lifecell в останні місяці отримують все більше і більше негативних коментарів - особливо в період віялових відключень електроенергії та масових ракетних атак, через які ми довго сиділи без світла і могли задовольнятися лише мобільним зв'язком.

Нещодавно мобільний оператор "Київстар" представив своїм клієнтам новийеконом-тарифз необмеженим трафіком, але стосується виключно домашнього інтернету.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Послуга стала доступною для активації з 11 квітня. Оператор гарантує, що швидкість передачі даних у рамках тарифного плану "Домашній стартовий" може досягати 100 Мбіт/с та вартість такої послуги становить лише 100 гривень на місяць.

У перший місяць використання послуги плата нараховуватиметься лише за дні, що залишилися до кінця місяця. Отже, якщо ви активуєте послугу зараз, то за два тижні сплатите лише 50 гривень.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Київстар, скріншот: kyivstar.ua
Київстар, скріншот: kyivstar.ua

З травня 2023 року плата нараховуватиметься 1 числа кожного місяця. Для активації нового тарифу на вашому особистому рахунку має бути щонайменше сто гривень. Про що йдеться на сайті.

Зверніть увагу, що якщо на вашому рахунку менше ніж сто гривень на початку місяця послуга автоматично деактивується. Для продовження користування інтернетом потрібно буде поповнити рахунок на цю суму.

Київстар, скріншот: kyivstar.ua
Київстар, скріншот: kyivstar.ua

Це має допомогти громадянам, які не готові віддавати всі гроші світу для користування інтернетом... тим більше у важких умовах, в умовах повномасштабної війни. Хоча "Київстар" продовжує отримувати негативні коментарі щодня.

Київстар, скріншот: Facebook
Київстар, скріншот: Facebook

Нагадаємо, щоби повернути гроші, потрібно ще заплатити: українець обурився методами Київстару

Як повідомляв "Знай.ua", "списали без дозволу": абоненти Vodafone скаржаться, що втрачають гроші через непотрібні послуги

Знай.ua писав, Lifecell приваблює українців послугою, але абоненти обурені якістю