Етап вибору імені своїй дитині є дуже важливим – адже обидва батьки мають бути згодні з остаточним варіантом.

Наприклад, у 2022 році, в Україні, найнезвичайнішими були імена Ульпана, Мантікора, Сладислава, Іскандер, Марс, Ахіллес, Сармат, Х'юго тощо. Наразі стало відомо про бурхливе обговорення незвичайного імені маленької дівчинки в США. Про це повідомляєDaily Mail.

Тато та дитина, українці. Фото: Знай.ua
Тато та дитина, українці. Фото: Знай.ua

Батьки вирішили назвати її на честь своєї улюбленої страви, і коли історія про це стала відома у соціальних мережах, люди почали висловлювати свої хвилювання, стверджуючи, що дитині може бути важко у школі та житті взагалі.

Малятко народилося в 2019 році, і її незвичайне ім'я стало відоме завдяки повідомленню бабусі в соціальній мережі Facebook. Вона розповіла про унікальне ім'я своєї онуки, майже як фрукт...

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Офіційно моя дочка народила прекрасну дівчинку. Ласкаво просимо, дитя Авакуддо", - заявила вона.

Вибір імені є складним завданням, адже воно є відображенням особистої та сімейної ідентичності. Це важливе рішення, яке супроводжуватиме вашу дитину протягом усього життя. Хоча є процедура зміни імені.

Нагадаємо, "знежирені сили України": фітнес-блогерка вирішила хайпанути на ЗСУ та потрапила під шквал критики

Як повідомляв "Знай.ua", мама поганому не навчить? 40-річна вчителька рік анонімно цькувала власну дочку-підлітка в інтернеті

Знай.ua писав, в Україні через війну в школах запровадять нову посаду — за що відповідатиме новий фахівець