Той самий хлопчик зображений на етикетці згущеного молока вже виріс.
Нині це уже дорослий чоловік, історик та бізнесмен на ім'я Олександр Бабіч.

Користувач твітера та боєць Нацгвардії Денис Соколов у своєму блозі розповів про те, чим зараз живе брендфейс згущеного молока Олександр Бабіч.

Завод згущеного молока у Первомайську побудував дід Олександра, його батько також працював на цьому заводі. Так обличчя хлопчика і потрапив на етикетку.

Обличчя Олександра Бабіча добре відоме одеситам. Він один із найвідоміших істориків Одещини.

Олександра Бабіч. Фото з блогу Дениса Соколова

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Олександр написав книгу та вів лекції в яких розповідав про період окупації німцями та румунами, тогочасне підпілля. Чоловік один з перших працював над розсекреченими документами КДБ.

Олександра Бабіч. Фото з блогу Дениса Соколова

До повномасштабного вторгнення росії в Україну, Олексанлр мав свій бізнес. Він заснував своє туристичне агенство.

Після 24 лютого Бабіч займається волонтерством. Чоловік постійно допомагає хлопцям із ЗСУ з автівками, знаходить аптечки.

"У день загибелі Да Вінчі він виклав спільну фотографію з Дмитром і Аліною з прогулянки в Одесі. З етичних причин хай вона залишиться на його сторінці. Але знайте, що ось така світла дитини зі згущенки зараз такий правильний та світлий дядько)"- пише Денис у своєму блозі.

Нагадаємо раніше, ми писали про те, що відсутність ноги не привід "косити": воїн ЗСУ на протезі пішов громити окупантів, а тепер біжить 42-кілометровий марафон

Як повідомляв портал "Знай.ua", кохана "Да Вінчі" показала, яка хвороба "рубає" воїнів ЗСУ в окопах

Також "Знай.ua" писав, що на фронті загинув екснардеп Барна, який Яценюка виніс з трибуни Верховної Ради