Систему освіти хочуть кардинально змінити: діти тепер навчатимуться довше

Голова Державної служби якості освіти Гурак вважає, що з 2024 року школи необхідно перевести на 12-річну систему.

Таку думку він висловив у ході презентації результатів дослідження "Освіта під час війни".

Діти в школі. Фото: кадр з відео
Діти в школі. Фото: кадр з відео

Аліна Гросу з відкритим декольте продемонструвала величезні "пагорби": "Блогер так собі"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Популярна українська співачка Аліна Гросу поділилася яскравим кадром із США та розповіла, що нового у її житті. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі встаграм.

Аліна Гросу перебуває у США, куди поїхала вчитися та вдосконалити свої навички. Останнім часом вона не часто радує шанувальників новими публікаціями, але перервала мовчання та розповіла, що відбувається у її житті.

Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu

Заплатив за судимість, щоб не йти на війну: українець сфабрикував ДТП, щоб уникнути мобілізації

Українець сфабрикував ДТП, щоб уникнути мобілізації, — Олександр Стецюк, голова Всеукраїнської організації захисту прав споживачів фінансових та банківських послуг

За його словами, таке на його практиці вперше: українець, за 5 тисяч доларів, намовив жінку, щоб та збрехала в суді, що він збив її машиною. Суддя дав йому три роки умовно, а людям із судимістю заборонено йти до армії.

Мобілізація в Україні, фото protocol
Мобілізація в Україні, фото protocol

"Як заробляти вдома?": Оля Цибульська взялася за домашній туалет – вхід, лише за гроші

Цього разу Оля Цибульська вирішила відновити свою улюблену рубрику з питаннями та відповідями, де шанувальники розповідають чи запитують про те, що їх непокоїть. А ось Оля своєю чергою відповідає так, як може, у своєму унікальному стилі.

Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya

Українським біженцям по-новому виплачуватимуть пенсії: у Кабміні попередили про важливі зміни

В уряді ухвалили важливе рішення щодо пенсій українців, які знайшли притулок за кордоном. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Мінсоцполітики розробило постанову, якою вирішується одна з головних проблем пенсіонерів, які стали біженцями, виїхавши до інших країн. Так, пенсіонери, які виїхали з України, матимуть змогу отримувати пенсію міжнародними переказами через Укрпошту. Це стосується саме тих громадян, які в Україні отримували пенсію у готівковій формі.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube