У п'ятницю 21 квітня до понеділка 15 травня 2023 року ми будемо знаходитися під впливом ретроградного Меркурія. Також вплив цієї планети буде відчуватися три дні напередодні й після згаданих дат.

Астролог Ольга Медвецька розповідає в Instagram, що планета Меркурій відповідає за комерцію, комунікацію, транспорт, рух, логістику, науку та техніку. Низка її рекомендацій стосується саме цих сфер.

Ретроградний Меркурій. Фото: Youtube
Ретроградний Меркурій. Фото: Youtube

Не рекомендується робити дорогі покупки, особливо транспортні засоби (включно з дитячим візком, велосипедом, самокатом). За словами Медведцької, висока ймовірність, що ви зіткнетеся з несправністю придбаної речі.

Також астролог закликає в період ретроградності Меркурія бути обережними за кермом. Вона зазначає, що є ризик потрапити в аварію чи збитися зі шляху. Не виключено, що цими днями виникнуть труднощі з подорожами.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ретроградний Меркурій. Фото: Youtube
Ретроградний Меркурій. Фото: Youtube

По-друге, під час ретро-фази Меркурія не можна укладати угоди та договори, вести переговори: інакше в майбутньому вам доведеться їх переглянути чи зовсім розірвати. Якщо все ж таки щось із перерахованого ви не можете відкласти, то виявите пильність до кожної дрібниці, зайвий раз уточніть усі деталі.

Ретроградний Меркурій. Фото: Youtube
Ретроградний Меркурій. Фото: Youtube

Що можна робити

Астролог впевнена, що під час ретроградного Меркурія можна передумувати, переробляти, перепідписувати, передомовлятися, повертатися до давно занедбаного навчання.

Нагадаємо, ми писали, що тарологиня та переможниця "Битви екстрасенсів" стривожила українців.

Як повідомляв "Знай.ua" спадний Місяць у другій частині квітня: що обов'язково треба зробити, а від чого утримуватися.

Також "Знай.ua" інформував, брешуть, аж гай шумить: власниці яких імен залюбки можуть "прикрасити" правду