Мобільний інтернет Київстар користується великою популярністю серед українців, але трапляються неприємні ситуації, про які клієнти мережі не можуть мовчати. Цього разу обурення викликали тарифи.

Під одним з дописів на сторінці Facebook, схвильовані користувачі зазначають, що компанія самотужки змінює тарифи, та збільшує плату за послугу, яку не взмозі використати українці.

Київстар. Фото: Youtube
Київстар. Фото: Youtube

Київстар також став нахабніти — самостійно змінює наші тарифи, не запитуючи, чи згодні ми користуватися більшою кількістю інтернету. А може мені вистачає того, що є? Хто вас, нахаб, просить це робити? От хто захоче, тому й підвищуйте, надавайте більше інтернету. Мені вистачає той, що є. Не будьте такими нахабними, і люди до вас потягнуться. - написала користувачка Олена Косенко.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також звертають увагу компанії на те, що люди змушені змінювати оператора, та переходити жл інших, вказуючи, що тарифи просто непідйомні для пенсіонерів та людей з невисокими зарплатами.

Через Ваші дорогі тарифи ви просто Самі заставляєте людей переходити до іншого оператора, в якого менша плата за послуги, або людина просто перестає поповнювати рахунок телефону, бо ще потрібно мати такі гроші, щоб його поповнити!!!! В кого мала пенсія чи зарплата просто не вистачить грошей на поповнення таких дорогих тарифів — зазначив користувач Alex Alex.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, ми писали, що абонентам "Київстар" мовчки змінюють тарифи, люди втрачають сотні гривень.

Як повідомляв "Знай.ua", "Київстар" подарував українцям економ-тариф, попри скарги: багатьом стане в пригоді.

Також "Знай.ua" інформував, щоб повернути гроші, треба ще заплатити: українець обурився методами Київстару.