Жінка отримує жорстокі коментарі через своє рішення не голити пахви.

Тейлор Мішель зі штату Юта, США, модель і творець контенту, яка не соромиться того факту, що не голиться, оскільки часто ділиться фотографіями своїх пахв у своєму акаунті в Instagram. Вона також не голить інші частини тіла, але вищипує брови.

Тейлор сказала Daily Star, Хоча вона задоволена рішенням перестати голитися, але іноді неприємні коментарі, які вона отримує, доходять до неї. І, на жаль, її власна сім'я також не підтримує її рішення.

"Звичайно, я отримала гнівні коментарі. Там, звідки я родом, усі, здається, ходять навколо та навколо чи вдають, що їм щось не подобається", - сказала вона . - Легко читати, коли хтось почувається некомфортно через те, що на моєму тілі є волосся. Я також іноді отримую негативні коментарі в Інтернеті. Однак я навчилася відключатися від негативу. Я впевнена, що це все ще говорять за моєю спиною, але я схильна зосереджуватись на позитивних коментарях”.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Тейлор почала запитувати, чому жінки голилися, коли вона була молодою дівчиною. У дитинстві вона була свідком негативної реакції членів її сім'ї на жінок із волоссям на тілі. Якщо жінка в її сім'ї воліла не голитися, про неї говорили за її спиною чи обличчям.

"Уся сім'я говоритиме про тебе і про те, яка ти огидна. Хоча, якщо подумати, людина, яка забуває або не хоче голитися, не робить її грубою, - поділилася модель. - Особисто мене відштовхнули, коли в 12 років у мене вперше почали рости волосся на пахвах.Мені дали бритву, тому що "дівчатам не належить мати волосся під пахвами". Я ніколи не розуміла, чому. Я голилася до недавнього часу, десь півроку тому. державі, але з віком я розумію, що більше не ідентифікую себе із цією групою, хоча я все ще поважаю їхні переконання”.

Тейлор почала сумніватися у своїх поглядах та почала робити те, що їй здається правильним.

Вона також запитала, чому для жінок не голитися вважається негігієнічним.

22-річна дівчина продовжила: "Як жіночна жінка, я вирішила перестати голитися, бо це працює як природний репелент для людей, які думають, що мають якийсь вплив на моє тіло. У дитинстві я не відчувала свободи над своїм тілом, як зараз, і це змушує мене почуватися сильною. Якщо вони негативно ставляться до мого волосся на тілі, я точно знаю, що воно за люди».

На даний момент Тейлор не впевнена, чи буде вона колись знову голитися. На даний момент їй подобається показувати іншим жінкам, що можна почуватися комфортно, не голячись.

Нагадаємо, що 109-річний дідусь назвав головні секрети, чому він зараз здоровіший за молодих.