Плануючи свій час ми все частіше звертаємося до підказок зірок, які, як відомо, поганого не порадять. Зірки можуть дати відповіді у будь-якій сфері– вони можуть розповісти про роботу, фінанси та здоров'я.

Особисте життя – не виняток: зірки знають про те,які душевні переживання ви можете відчувати у стосунках та як вам допомогти у цьому. Тож розповімо вам чого чекати цього тижня у коханні.

Знаки зодіаку, гороскоп, фото з вільних джерел
Знаки зодіаку, гороскоп, фото з вільних джерел

Близнюки (22.05 – 21.06)

Близнята можуть стикнутись з таким явищем, як службовий роман, і хоча вони можуть вважати такі відносини непристойними для людей з такими високиморальними переконаннями, як у них, проте почуття, які вони відчувають, можуть виявитись занадто сильними, щоб відмовлятись від такої захоплюючої пригоди. Якщо хтось з Близнят поки що не знайшов свою другу половинку, службовий роман може призвести до шлюбу.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви можуть зустріти на цьому тижні людину яку вони давно не бачили, людину яку вони всіма силами намагалися забути але так і не змогли. Як далі будуть розвиватися їх стосунки буде здебільшого залежати від бажання самих представників знака та їхнього вміння спілкуватися легко, не допускаючи сварок та конфліктів. Конфлікти ніяк не допомагають у побудові відносин.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Гороскоп, фото tsn.ua
Гороскоп, фото tsn.ua

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільцям не варто поспішати розривати відносини з близькою людиною –якщо людина дійсно є дорога для вас, можливо, варто дати їй шанс. Друга половина здається вже зрозуміла свою провину, і буде робити все щоб її виправити. Скоріше за все вам вдасться почати стосунки "з чистого аркушу" та знайти порозуміння з вашою половинку.

Нагадаємо, ми раніше писали гороскоп на квітень 2023 для всіх знаків Зодіаку: неприємні сюрпризи Овнів, нове кохання Водоліїв та скиглення Скорпіонів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", гороскоп на тиждень 17-23 квітня для всіх знаків Зодіаку: вінчання Дів, ненависть Водоліїв та удача Овнів