Китайська пара завдала збитків на суму понад 1 500 доларів за комунальні послуги та інші витрати в апартаментах, які вони зняли через Airbnb у Південній Кореї, щоб помститися власнику за відмову скасувати їхнє бронювання.

Вони забронювали віллу в Сеулі на 25 днів та сплатили її повністю. Однак, усвідомивши, що вілла знаходиться у передмісті Сеула, вони попросили скасувати бронювання та повернути гроші. Про це повідомляє NetEase News, передає NextShark.

Тарифи на воду, скріншот: YouTube
Тарифи на воду, скріншот: YouTube

Коли власник відмовив, пара, здавалося, упокорилася з його рішенням. Згодом вони запитали, чи є вілла камери спостереження, на що їм відповіли, що ні. Через це вони і вирішили помститися господареві, відкривши всі крани, увімкнувши всюди світло, електроприлади та газ протягом усього 25-денного бронювання.

Власник дізнався про це, коли газова компанія зателефонувала з приводу великого збільшення споживання газу після того, як пара вже залишила будинок.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"За п'ять днів вони витратили 120 тонн (31 700 галонів) води", - заявив господар, що, за його словами, було в п'ять разів вище за звичайний.

Крім того, господар зазначив, що було ще на 728 доларів різних витрат, що забезпечило загальний рахунок у сумі 1570 доларів.

Тарифи на воду, скріншот: YouTube
Тарифи на воду, скріншот: YouTube

Тому власник був змушений звернутися до служби підтримки Airbnb за допомогою. Проте компанія, як стверджується, відмовилася брати на себе відповідальність, заявивши, що питання має бути вирішене між ним та гостями.

Нагадаємо, що робити при затопленні сусідами: покрокова інструкція

Як повідомляв "Знай.ua", тариф на холодну воду: експерт розповів, як добиватися якісних послуг

Знай.ua писав, українці отримали право оформити пільги на оплату холодної води: як це зробити