Євген Кошовий, фронтмен "Кварталу 95" прокоментував позицію Арестовича після того, як того звільнили з офісу президента.

У інтерв'ю Олексію Суханову Кошовий зазначає, що Арестович швидко перевзувся після звільнення з ОП.

Євген Кошовий. Фото: Tiktok
Євген Кошовий. Фото: Tiktok

Як його звільнили з Офісу президента, він почав говорити зовсім інші речі. Так швидко перевзутися... це не притаманно деяким людям, мені таке не притаманно. Коли тебе кожен день показують по телевізору, кожен день ти при ділі. Це як з шоу-бізнесом, точно така тема. Тобі треба щось робити, як тільки ти пішов зі сцени. Робити якийсь скандал або зашквар, або ти робиш щось добре, щоб тебе пам'ятали. — зазначив Кошовий.

На його думку, Олексій Арестович все своє життя йшов до того, щоб стати відомим. Це як наркотик, якщо його різко забрати, починається ломка. На запитання, чи в Арестовича не з'явилася прокремлівські наративи, Кошовий заявив, що все що каже Аерстови пов'язане з хайпом, аби лише про нього говорили.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Євген Кошовий. Фото: Tiktok
Євген Кошовий. Фото: Tiktok

Тому й Арестович на кожному мікрофоні намагається підняти якусь болючу тему для суспільства, щоб про нього знову говорила вся Україна.

@jokertiktoka

#арестович

♬ оригінальний звук - Джокер

Нагадаємо, ми писали, що донька Жені Кошового з "Квартал 95" Варвара зраділа, що розлютила українців російськими піснями.

Як повідомляв "Знай.ua" в Ужгороді війна вже закінчилась? Відпочивальники тусять під руський реп у нічному закладі.

Також "Знай.ua" інформував, донька Євгена Кошового розлютила українців російськими піснями в TikTok.