Вже понад рік в Україні триває повномасштабна війна, і жителі нашої країни свідомо відмовляються від усього, що пов'язане з росією.

І це не лише про перейменування вулиць та переходу на українську мову, а й про відмову від споживання їхньої культури: музики, кіно, телешоу... Але, як виявилося, не всі вважають, що це так уже необхідно. Наприклад, дочка лідера "Квартал 95" Жені Кошового. Варвара із задоволенням поглинає продукт російських артистів та ділиться процесом у соцмережах. Про це повідомляв "Знай.ua" раніше.

Варя Кошова, фото: Instagram
Варя Кошова, фото: Instagram

Після того, як дівчину присоромили, вона вирішила порозумітися, але не зовсім так, як цього від неї очікували. Вона просто посміялася з тих, хто оприлюднив її дії. Варвара Кошова дуже саркастично відреагувала на критику щодо просування російської культури під час повномасштабної війни в InstaStories.

Школярка знімала відео під пісні російських виконавців Монеточки, Ooes, Boulevard Depo, Face та OG Buda. На зауваження українців вона хамно відповіла: "Ти померла?".

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Євген Кошовий, фото: Знай.ua
Євген Кошовий, фото: Знай.ua

Крім того, донька Кошового цинічно порадувалася, що хейт через російські пісень зробив її "популярною" та примножив передплатників.

"Ура, передплатники пішли! Дякую всім ЗМІ, які просувають мій TikTok та Instagram", - написала Варвара Кошова.

InstaStories Варвари Кошової
InstaStories Варвари Кошової

Однак після розголосу школярка обмежила можливість залишати коментарі, а потім все ж таки видалила всі пости з російськими звуками.

Нагадаємо, що дочка Євгена Кошового розлютила українців російськими піснями в TikTok.

Раніше ми повідомляли, що Євген Кошовий із "Кварталу 95" затягнув на сцену молодшу дочку: Варвару вже бачили.