Коул Прочаска з Південної Кароліни скинув понад 150 кілограмів менш ніж за два роки, але незважаючи на це досягнення, він все ще почувається "не у своїй тарілці".

Таку невпевненість чоловік відчуває через те, що різке скидання ваги проявилось небажаним побічним ефектом - у нього залишилася величезна кількість дряблої шкіри.

Хлопець знімав і ділився з підписниками тим, як він пройшов свій шлях схуднення, який тривав трохи менше двох років, а цього тижня Прочаска поділився своїми результатами в Твіттері, написавши:

"Дуже важко ділитися фотографією без сорочки, але я так далеко просунувся" .

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

"Більше 150 кг скинуто! Багато хто не вірив у мене, але я вірив у себе"-пише хлопець у своєму Твіттері.

Тепер, коли вага знизилася приблизно до 100 кілограмів, хлопець серйозно задумався про операцію контурної пластики тіла.

Ця хірургічна процедура видаляє дряблу шкіру, що залишилася після втрати великої кількості ваги. Ця операція досить складна і несе великі ризики. На відновлення може піти від 2 тижнів до кількох місяців.

Щоб отримати схвалення від лікарів, пацієнту потрібно стабільно тримати вагу понад 6 місяців.

Вартість операції в США коливається від 4000 до 15000 доларів США.

Прочаска написав у Твіттер, що за свою нову вагу він вдячний "тренажерній залі, правильному харчуванню" та "принаймні 10 тис. кроків на день".

Нагадаємо, ми раніше писали Оля Цибульська показала оригінальний "лайфхак" для схуднення: "Не вірю у велику вагу"

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Чиряк прорвався...": Дядя Жора розкрив секрет вдалого схуднення до літа, особливий спосіб

Також "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова відповіла з приводу чудо-порошків для схуднення: "Витратьте гроші на фігню"