В одному із вінницьких коледжів сталася скандальна ситуація, коли викладачка публічно принизила ученицю через її одяг.

Однокласники записали аудіо інцидент, що може бути доказом для правоохоронних органів, оскільки мама дівчинки планує вжити правові кроки проти педагога за ганебне ставлення до своєї доньки.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

Про подію розповіла мати учениці, Олена Дяченко, на сторінці громадської спільноти "Батьки SOS" у соціальній мережі Facebook. Це сталося у понеділок, 24 квітня 2023 року, у професійному коледжі з будівництва, архітектури та дизайну Київського національного університету будівництва та архітектури.

Куратор гурту, Галуша Алла Вікторівна, публічно засуджувала вбрання дівчини, ображаючи її та викликаючи сміх серед однокласників. Хоча, що варто зазначити, нічого щодо того, як мають виглядати учні, у статуті навчального закладу не вказано.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Її мама дуже обурена тим, що викладачка продовжувала принижувати її дочку, залучаючи інших працівників закладу, хоча до цього вони не робили зауважень щодо зовнішнього вигляду дівчини.

"Інші викладачі нічого їй не говорили, хоча бачили її, а коли вже привела куратор, то теж почали засуджувати", - зауважила Олена Дяченко.

Засудження зовнішнього вигляду, фото: Facebook
Засудження зовнішнього вигляду, фото: Facebook

Після події дівчина зателефонувала матері та розповіла про подію. Олена Дяченко намагалася з'ясувати ситуацію з викладачкою, але почула брехню (нібито дівчинка може замерзнути, будучи в цьому одязі) та погрози, нібито дочка тепер взагалі не зможе "нормально" вчитися у цьому навчальному закладі.

Осуд зовнішній вигляд, скріншот: Facebook
Осуд зовнішній вигляд, скріншот: Facebook

Нагадаємо, в одеському дельфінарії "Немо" здають морських котиків в оренду для розваги блогерів: українці кричать від злості

Як повідомляв "Знай.uа", "Мова не тисне?": дочка Євгена Кошового розлютила українців російськими піснями в TikTok

Знай.uа писав, нелюди забили до смерті воїна ЗСУ: що сталося