"Укрзалізниця" представила оновлену версію свого мобільного додатку, в якому дуже легко та зручно можна купити квитки.

Тепер пасажири можуть оформити додаткові послуги, недоступні в касах, а також, що важливо, також заощадити до 10% вартості квитка, якщо користуватися додатком.

Укрзалізниця. Фото: скрін youtube
Укрзалізниця. Фото: скрін youtube

Згідно з інформацією від прес-служби "Укрзалізниці", опублікованої в соціальній мережі Facebook, користувачі мобільного додатка тепер можуть купити зворотний квиток одразу після придбання основного.

Вони також отримують змогу заощадити на квитках на потяги "Інтерсіті+", оформлюючи квитки в обидві сторони зі знижкою 10%.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Завдяки додатку, пасажири також отримують доступ до послуг, недоступних у касах або на сайті перевізника. Це, зокрема, оформлення перевізного документа для тварини чи багажу на додаток до купленого квитка. Ця послуга доступна лише онлайн.

Пасажири "Укрзалізниці", скріншот: YouTube
Пасажири "Укрзалізниці", скріншот: YouTube

Додаток було розроблено у співпраці з платіжною системою Mastercard у серпні 2022 року. З цього моменту програма кілька разів оновлювалася, розширюючи список доступних послуг своїх користувачів.

Проте українці вирішили натякнути на серйознішу проблему, яку потрібно вирішити вже зараз – це бариги, які купують усі квитки на той чи інший рейс і потім продають їх у кілька разів дорожче.

Нагадаємо, українці поскаржилися на бариг, які скуповують квитки і продають утридорога: "Зникли за хвилину"

Як повідомляв "Знай.uа", у поїздах Укрзалізниці є низка безкоштовних послуг: як ними скористатися

Знай.ua писав, "Укрзалізниця" попередила українців про нові правила: що потрібно знати пасажирам