В американському місті Лінкольн (штат Небраска) сотні чоловіків з однаковим ім'ям Джош Свейн якось зібралися на бій за право носити це ім'я.

Про це стало відомо завдяки посту Джоша Свейна в Twitter.

Ще в 2020 році певний американець Джош створив чат, у якому зібрав своїх повних тезок і запропонував влаштувати поєдинок за право носіння цього імені. Він вказав у повідомленні дату, час та координати майбутньої битви. За тиждень до бою автор мема нагадав своїм тезкам про змагання, проте відповіді ні від кого не отримав, тому думав, що доведеться битися із самим собою.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Але, не тут було – за вказаними координатами приїхало сотні Джошів Свейнів. Як зброю вони вибрали плавальні нудли – довгі поліетиленові ціпки. Бій за честь почалося опівдні за місцевим часом.

Одного разу автор оригінального жарту Джош Свейн вийшов на дуель з іншим Джошем Свейном, щоб поборотися в "Камінь, ножиці, папір". Виграв Джош Свейн.

В результаті епічної битви учасники обрали переможця – 5-річного Джоша Вінсона-молодшого з Лінкольна. Хлопчика нагородили титулом "Короля Джоша", одягли на нього корону з Burger King та вручили чемпіонський пояс.

"Я борюся з кожним", - пообіцяв Вінсон-молодший під загальну радість і оплески .

Варто зазначити, що ініціатор битви Джош Свейн зібрав на честь заходу понад 8 тисяч доларів, які відправить дитячому госпіталю як благодійність. Більше того, чоловік на битві організував збирання їжі для організації, яка допомагає нужденним.

Нагадаємо, що сімейна пара спустила з крана 120 тонн води на місяць, але не просто так: "подарунок" господареві квартири.

Раніше ми повідомляли, що сибірячка скаржиться, що не може поїсти в Росії: "Все китайською написано".