У Києві продовжують демонтувати як легальні, так і нелегальні МАФи. Підприємці анонсують мітинги та протести, сподіваючись, що Президент зможе вплинути на ситуацію.

Інформація про майбутні мітинги з'явилася у групі "Малий бізнес Києва", де представниця групи написала допис у якому зазначає, що на неї чинять тиск, залякують та погрожують.

Демонтаж МАФів. Фото: Youtube
Демонтаж МАФів. Фото: Youtube

Всім правоохоронцям, поліції, СБУ, поліції діалогу, КМДА і підісланим для тиску особам — пояснюю: Тиснути, залякувати і погрожувати мені не потрібно! Зі мною чи без, але люди всеодно завтра вийдуть на мітинг, бо організаторів не має! Є люди, чий бізнес ціленаправлено знищує столична влада — вони самоорганізовані! - написала Тетяна Петренко.

Вона зазначила, що коли малий бізнес намагається залагодити будь-який конфлікт, столичною владою вигадуються ще більші "збочення", як довести людей до протестів. І варто починати ставити питання тим, хто провокує людей до протестів! Чи не підпадає це під ст.111 ККУ.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Демонтаж МАФів. Фото: Youtube
Демонтаж МАФів. Фото: Youtube

Президент має знати, що відбувається всередині країни! Як знищують найслабших, зароблять і відбирають тут, в тилу, у звичайних людей! — зазначає Петренко.

Під дописом кияни залишили свої обурливі коментарі.

Демонтаж МАФів. Фото: Youtube
Демонтаж МАФів. Фото: Youtube

"Не можна в період війни позбавляти людей бізнесу, роботи та заробітку", "Ніколи, ні в які періоди нашого життя, історії нашої країни, не можна позбавляти людей роботи", "Так, звісно Президент повинен знати, хто в середині ворог, хто плює на його рішення, а саме підтримку бізнеса під час війни, і займаються рекетом та переділом міста", "Президент має почути: кличко і білоцерковець знищують офіційний бізнес і викидають на вулицю 20 000 людей під час війни", "Ми залишились в країні,а нас знищують", - написали кияни.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що власником київського ТРЦ Ocean Plaza під прикриттям Василя Хмельницького залишається "гаманець путіна" Аркадій Ротенберг.

Як повідомляв "Знай.ua" дружина олігарха Гордійчука, який обдурив українців на 20 млн грн, хизується шикарним життям.

Також "Знай.ua" інформував , що поки Дніпро заливає набережні, мешканці столичного ЖК тонуть через прорив труб: Кличку подякували за хаотичну забудову.