Оператори в Україні стрімко підвищують ціни на тарифи що залишалися без змін декілька років. Проте деякі мобільні оператори розповіли про те, що в їх лінійці тарифів продовжують діяти бюджетні тарифи.

До прикладу у Київстар є тарифний план "Любов до батьків".

Вартість цього пакету послуг становить 125 гривень. Абоненти тарифу отримують:

  • безлімітні дзвінки в мережі Київстар;
  • 5 Гб мобільного інтернету;
  • 50 хвилин на дзвінки на номери інших операторів;
  • 50 СМС по Україні.

У тарифі "Любов до батьків" при використанні популярних соціальних мереж та месенджерів, додатків держпослуг та навчальних програм тарифікації не відбувається. Абоненти Київстар також можуть обрати одну з Суперсил безкоштовно.

Пенсіонерка з телефоном, фото пл.вгороде
Пенсіонерка з телефоном, фото пл.вгороде

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Відомо, що з 1 травня зросте вартість послуг Київстар для користувачів платформи Jasper, а також ціна тарифів "Дзвінки для батьків" та "Київстар Родина".

Втім навіть після подорожчання, ці тарифи будуть залишатися найбюджетнішими у лінійці тарифів оператора.
Місячна плата по ним складатиме 100 грн. Наразі абоненти цих тарифів сплачують в місяць за послуги 60 і 75 грн відповідно.

Мобільний оператор Vodafone також підвищує ціни для своїх абонентів. Так, з 1 травня оператор оновить вартість тарифів IoT, які створені для ФОПів та юридичних осіб.

Телефонний дзвінок, скріншот: YouTube
Телефонний дзвінок, скріншот: YouTube

Найбюджетнішим тарифом цього оператора наразі є SuperNet Turbo - за 125 грн/4 тижні. Тариф пропонує безлімітні дзвінки, мобільний інтернет та 800 хвилин розмов на всі номери по Україні.

Також у Vodafone є тариф Joice вартістю 135 грн/місяць. У пакет послуг входить безліміт на популярні програми та соціальні мережі, а також 10 ГБ інтернету та 1000 хвилин на всі номери в Україні.

Нагадаємо, ми писали, що абонентам "Київстар" мовчки змінюють тарифи, люди втрачають сотні гривень.

Як повідомляв "Знай.ua", "Київстар" подарував українцям економ-тариф, попри скарги: багатьом стане в пригоді.

Також "Знай.ua" писав, що "Все через заднє місце": абоненти Vodafone скаржаться, що платять гроші, але залишаються без обіцяних послуг.