Волонтер та підприємець Юрій Голик на своїй сторінці у Facebook розповів про чергову передачу зброї військовим.

Разом із спортсменом Сергієм Стаховським волонтер придбав канадську великокаліберну ґвинтівку Cadex CDX-50 TREMOR. Вона призначена для високоточної стрільби на дальні дистанції й відтепер допомагатиме снайперам-прикордонникам на східному напрямку фронту.

“Ця ґвинтівка є однією із найлегших за вагою у своєму класі. Може пробивати легку броню та автомобільну техніку. А також може використовуватися у контрснайперській роботі”, – зауважив Юрій Голик.

Він додав, що подібна допомога снайперам різних підрозділів здійснюється з 2014 року і досі не втрачає своєї актуальності.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

“Постійно зазначаю, що цілеспрямована допомога нашим військовим на окремих ділянках фронту відіграє важливу роль у спільному результаті по винещенню ворога”, — зазначив Юрій Голик.

Нагадаємо, раніше Юрій Голик разом із військовослужбовцем Олександром Карпюком передали снайперські ґвинтівки 35-й окремій бригаді морської піхоти.