Розробники популярної комп'ютерної гри S.T.A.L.K.E.R. передали 100 бусів бійцям ЗСУ. Про це вони повідомили на офіційному акаунті гри у Twitter.

Буси марки Volkswagen Transporters були придбані спільно з MK Foundation і Natus Vincere та передані воїнам, що служать у лавах Збройних сил України.

“Кожна пожертва, кожна волонтерська ініціатива, будь-яка допомога важливі та наближають нас до того дня, коли десятки мільйонів людей зможуть повернутися до мирного життя, світ – до відновлення, а сталкери – до Зони. Розробники гри S.T.A.L.K.E.R., клуб кіберспорту Natus Vincere та благодійна організація MK Foundation спільно придбали і підготували до відправки 100 мікроавтобусів Volkswagen Transporter”, – ідеться в дописі.

“Перші партії автомобілів уже в руках захисників України та допомагають їм боронити нашу землю і свободу. Чотири з них уже перебувають в розпорядженні батальйону “Вовки Да Вінчі”, ще 13 передано до 41-ї окремої механізованої бригади”, – розповіли благодійники.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Розробники гри пояснили на своїй сторінці, що авто вже розподілені по підрозділам Збройних Сил України.

“Продовжуємо працювати над наближенням перемоги. Є багато способів принести користь і допомогти Україні. Кожен внесок, хоч би яким малим він був, має значення”, – додали у S.T.A.L.K.E.R.

У коментарях до публікації можна прочитати багато приємних слів підтримки від іноземців, а також бажання українців витратити свою зарплату на S.T.A.L.K.E.R. в знак подяки.