Інопланетяни прилетять на Землю, і тепер експерти вважають, що вони знають коли.

У недавньому дослідженні, присвяченому тому, коли ми можемо очікувати контакту з розумним життям, говориться, що термін першого контакту може бути, умовно кажучи, не за горами. Дослідження Каліфорнійського університету дійшло висновку, що відповідь на повідомлення, надіслані Землею в далекий космос, повертається. Якщо повідомлення досягли своєї мети, вчені вважають, що ми маємо отримати відповідь до 2029 року повідомляє The Mirror.

Інопланетяни, фото з вільних джерел
Інопланетяни, фото з вільних джерел

Вони опублікували результати дослідження під назвою "Прорив у пошуках розумного життя: близькі зустрічі найближчих зірок з найяскравішими передачами Землі". Вони вважають, що ці повідомлення, у свою чергу, тепер могли бути підхоплені та перехоплені можливими розумними формами життя.

Підраховано, що деякі сигнали вже досягли своїх цілей, тоді як інші повинні досягти їх у найближчі кілька років.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У дослідженні йдеться: "Ці космічні кораблі пов'язувалися з радіоантенами Deep Station Network (DSN) для завантаження наукових даних та даних телеметрії".

НЛО
НЛО

У розмові з PopSci Ховард Айзексон із Каліфорнійського університету сказав: "Це знаменита ідея Карла Сагана, який використав її як сюжетну тему у фільмі "Контакт".

Великі відстані означають, що час відповіді також буде довгим, а це означає, що будь-яка надія на швидку відповідь туди й назад може бути трохи оптимістичною на даний момент.

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли українці зможуть засмагати у Ялті.

Раніше ми повідомляли, що відома мольфарка зізналася, чим закінчаться нові спроби росії наступати.