Для здорових стосунків дуже важливо мати взаємну симпатію, проте, щоб забезпечити тривалий союз, потрібні ще й інші цінності, наприклад, вірність. Проте, ця якість не є сильною стороною всіх знаків із Зодіакальної палітри.

За словами астрологів, представники Овнів, Близнюків та Стрільців є дуже легковажними особистостями в плані серйозних стосунків. Проте йдеться поки що лише про чоловіків.

Про це розповів один із українських астрологів, який ділиться своїми прогнозами у мережі YouTube.

Стрілець, скріншот: YouTube
Стрілець, скріншот: YouTube

Сузір'я Стрільця

Стрілець - життєрадісна людина, яка любить веселитися і насолоджуватися життям. Любителі подорожей та свободи, уродженці цього знака швидко втомлюються рутиною.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Він не посоромиться обдурити свою партнерку, якщо одноманітність почне обтяжувати. Стрілець мінливий знак, який віддає перевагу флірту і любовним витівкам, а не вступу в тривалі стосунки.

Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube
Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube

Сузір'я Близнюків

Уродженець цього знака — великий спокусник, котрий любить фліртувати, щоб реалізувати свій потенціал спокуси. Близнюки також є цікавим знаком, який цінує зміни та нові враження.

Щоб уникнути рутини та одноманітності пари, він має звичку жити новими любовними пригодами, щоб відкрити для себе нові відчуття.

Сузір'я Овна, скріншот: YouTube
Сузір'я Овна, скріншот: YouTube

Сузір'я Овна

Цей вогненний знак любить нові завоювання. Флірт для нього – цікава пригода, що дозволяє зламати монотонність буднів. Цей заповзятливий знак рідко знаходить час подумати про наслідки своєї невірності.

Він дозволяє собі грати в спокусу щоразу, коли з'являється можливість. Чоловік-Овен любить зміни та новизну.

Нагадаємо, "Вигнати гидоту з нашої землі...": відомий астролог зізнався, що навіть зірки на боці ЗСУ.

Раніше повідомлялося, хоч у гори, хоч на картоплю: астролог Влад Росс поділився "щасливими" датами травня 2023 року.

Також? Оля Цибульська звернулася за допомогою до астрологів через обмеження: "Регулярно собі...".