Нині в Україні діє дуже багато благодійних організацій, які допомагають різним категоріям громадян, здебільшого сфокусувавшись на внутрішніх переселенцях, багатодітних сім'ях тощо.

Let's Help надає підтримку одиноким і незаможним людям похилого віку. Цей фонд надає допомогу продуктовими наборами, організовує "прохід" на різні заходи (надаючи квитки), такі як концерти, відвідування кінотеатрів, так звані "кімнати краси" та інші активності, що допомагають покращити життя людей похилого віку.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Фонд також пропонує індивідуальну допомогу людям похилого віку, залежно від їх конкретних потреб.

Ті, хто потребує допомоги, можуть зв'язатися з Let's Help, зателефонувавши за телефоном +38 (044) 221-61-21 або написавши на електронну пошту office@letshelp.com.ua.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Організація завжди готова допомогти нужденним, та її співчутливий колектив зобов'язаний внести позитивні зміни у життя людей похилого віку, які потребують допомоги через розв'язаної росіянами війни.

Більше того, вони завжди можуть переслати щось, що потрібно тому чи іншому пенсіонеру, за допомогою "Нової пошти", але виключно в тому випадку, якщо літня людина має можливість самостійно забрати посилку.

Нагадаємо, пенсійний "джекпот": хто з українців може отримати одразу шість пенсій, роз'яснення від ПФУ

Як повідомляв "Знай.uа", скільки потрібно відпрацювати, щоб вийти на пенсію у 60, 63 та 65 років: до 2028 року все зміниться

Знай.ua писав, у ПФУ назвали категорію українців, які отримали пенсію більше 13 тисяч: похвалитися зможе не кожен