Багатьох українців зараз тільки й цікавить те, що чекає на нас у майбутньому... адже за рік повномасштабної війни ми побачили багато змін.

Через те, що росіяни напали на нашу країну 24 лютого 2022 року, зросли ціни на паливо, продукти, різні категорії товарів, послуги. Досі ніяк не змінилася вартість "комуналки", проте це питання вже обговорюється. Зараз ми розповімо про те, на що чекати від цін на свинину.

Ціни на свинину. Фото: скрін youtube
Ціни на свинину. Фото: скрін youtube

Ціни на свинину в Україні залишалися стабільними на початку 2023 року, проте вже наступного місяця зростання вартості склало аж 20 відсотків, якщо не більше. Про це повідомляє пресслужба агрохолдинга KSG Agro.

Середня ціна "забійних" свиней у першому кварталі була на рівні 67,76 грн/кг, у квітні - 79,95 грн/кг. Тоді як останнього тижня вартість зросла ще на 3 гривні за кілограм.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

З початком весни, спостерігалася активність заготівельників, які збільшували закупівлю свинини, очікуючи на підвищення попиту перед Великоднем.

Нині над ринком зберігається нижчий рівень пропозиції проти попитом свинину.

Ціни на свинину. Фото: скрін youtube
Ціни на свинину. Фото: скрін youtube

Там повідомляється, що, швидше за все, найближчим часом ціна (в живій вазі) не буде нижчою за 75 і вище за 85 грн.

Нагадаємо, в Україні різко змінилися ціни на популярний овоч: на 75 гривень за два тижні

Як повідомляв "Знай.ua", приводи для радості є, але мізерні: які цінники супермаркети встановили на молоко, сметану та сир

Знай.ua писав, часник і цибуля дешевшають: супермаркети показали нові цінники, можна бігти на закупівлі