У пресслужбі ПриватБанку повідомили про другого переможця акції "Даруємо 20 000 до пенсії".

Грошовий приз розігрують між учасниками акції — громадянами України, хто є діючим або колишнім військовослужбовцем та отримує пенсію відповідно до відповідного закону. Про це йдеться на сайті ПриватБанку.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Акція триватиме до 15 травня – невдовзі визначать ще одного переможця серед отримувачів військової пенсії через найбільший український банк.

Як стати учасником акції?

Отримувати військову пенсію через ПриватБанк. Участь в акції автоматична.

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Яка винагорода чекає на переможців?

Разова виплата до пенсії в розмірі 20 000 гривень.

Гроші, гривні: фото informator.ua
Гроші, гривні: фото informator.ua

Щоб оформити пенсію через ПриватБанк, необхідно звернутися до відділення особисто чи зробити це онлайн – через додаток Приват24. При собі потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. Щоб оформитися онлайн, — зробити фото своїх документів і пройти реєстрацію в Приват24, де самостійно оформити свою пенсійну картку.

Зазначається, що фінустанова спрямувала сили не лише на стабільну роботу, а й на закупівлю важливої амуніції, допомогу госпіталям та іншим медичним закладам, а також на участь у благодійних проєктах, серед яких "Збір для Superhumans: беремо та повертаємо!".

Нагадаємо, ми писали, що українці з картами Ощадбанку опинилися в "чорному списку".

Як повідомляв "Знай.ua" Нацбанк виводить з обігу деякі банкноти, яких грошей краще позбутися.

Також "Знай.ua" інформував, що у ПФУ назвали категорію українців, які отримали пенсію понад 13 тисяч: похвалитися зможе не кожен.