В мережі гаряче обговорюють спроби всидіти на двох стільцях магазину брендового одягу, який намагається торгувати на два фронти — і для українців і для русні.

Інформацію про два магазини з один і тим же одягом оприлюднив відомий блогер Сергій Стерненко. Він зазначив, що після цієї інформації, магазин став вправдовуватися, що мовляв сторінка другого магазина в рф - фейкова.

Фото з магазину одягу в Якутії. Фото: Twitter
Фото з магазину одягу в Якутії. Фото: Twitter

Коли хочеш всидіти с**кою на усіх стільцях та маєш 2 магазини: для українців та для русні. Де фоткається один і той самий чувак, тільки на російському акаунті чомусь обличчя ховає. І у першому ти весь такий патріот із тризубом, а у другому ти типу у Якутску, а Крим у тебе це так звана росія - написав користувач Twitter Стерненко.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Стерненко зауважує, що власники магазину в Україні стали розповідати, мовляв, це фейкова сторінка. Однак Сергія в цьому не так легко переконати.

Якщо кому треба довести, що російкий акк також справжній, а не фейк: - На ньому більше підписників, ніж на українському - Магазин до війни працював на два фронти відкрито, пруфів повно - Бренд Ocean досі є на руснявому Wildberries, де фото одягу з лейблом Made In Ukraine - Український акк ніби то заявляє, що активно бореться з фейком, але вся їх боротьба - одна закріплена сторі, де навіть не вказано правильний нікнейм "фейку" - написав Vagym Kotai.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

"Та вони до повномасштабки запросто відправляли на сосію, але найцікавіше те, що їхній магазин в Києві на вул. Михайлівській", - підтверджують інші користувачі.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що ведичний астролог передбачив загибель володимира путіна, коли потеплішає.

Як повідомляв "Знай.ua" колишній міністр освіти Табачник сплив у росіян: яку посаду дали колаборанту.

Також "Знай.ua" інформував колишні депутати та помічники нардепів ніжаться на найдорожчих курортах.