У Сполучених Штатах Америки, у штаті Массачусетс, 12-річного школяра вигнали з навчального закладу після того, як він прийшов у футболці з дуже "образливим" написом.

Там говориться, що у світі існує лише дві людські статі, тоді як зараз дуже популярний розвиток інших напрямків. Про це повідомляє Mirror.

Діти в школі. Фото: кадр з відео
Діти в школі. Фото: кадр з відео

Ліам Моррісон, учень середньої школи (семикласник) у Міддлборо, якого "відвели убік", під час уроку фізкультури, щоб попросити зняти "образливу" футболку, а якщо хлопець вирішить "відмовити" цій вимогі, тоді він має піти. Що він, у принципі, і вчинив.

У шкільному дрескоді середньої школи Міддлборо заборонено одяг, що містить мову ненависті або спрямований проти груп людей за такими ознаками, як гендерна ідентичність.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Що написано на моїй футболці? Нічого шкідливого, нічого загрозливого, просто твердження, яке я вважаю фактом", - заявив хлопець.

У школі стверджують, що напис на футболці ображає людей, які ідентифікують себе по-іншому.

Однак Ліам Моррісон заявив на шкільних зборах, що він має право носити одяг із подібними написами, і заборона обмежує його права.

Ця історія стала приводом для займання протестів у місті. Підтримувачі Ліама Моррісона та його супротивники вийшли на вулиці, але протести пройшли мирно.

Нагадаємо, у найстарішої мами України відібрали 12-річну дочку: благала про допомогу і терпіла знущання

Як повідомляв "Знай.uа", жінці заборонили ходити в бари і навіть до дітей до школи: у чому причина

Знай.ua писав, в Росії вчитель, який хотів "обосс *ть" школяра, ще й до дівчат приставав: "Зрозумів?"