Усім, кому цікава тема астрології, необхідно знати, що вже наближається перше місячне затемнення 2023 року. Цього року місячне затемнення випадає на п'ятницю, 5 травня.

За словами астрологів, ця подія вплине на четвірку знаків із Зодіакальної палітри. Серед тих, у кого цього дня настане напружений період, який принесе розвиток, опинилися представники Тельців, Львів, Скорпіонів та Водоліїв.

Місячне затемнення, фото: Pixabay
Місячне затемнення, фото: Pixabay

Про це розповів один із українських астрологів, який публікує свої прогнози в мережі YouTube.

Знак Зодіаку "Телець", скріншот: YouTube
Знак Зодіаку "Телець", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Сузір'я Тельця

Затемнення знаменує напружений період для романтичних відносин. Настав момент прибрати зі свого життя будь-які страхи, які заважають знайти споріднену душу. Не виключено, що ви розлучитеся зі своїм партнером, якщо зрозумієте, що не можете йому довіряти. Не бійтеся втратити людей, які тільки змушували вас відчувати тривогу та невпевненість.

Сузір'я Лева, скріншот: YouTube
Сузір'я Лева, скріншот: YouTube

Сузір'я Лева

У центрі уваги опиняться теми будинку та внутрішнього світу. Настав час залишити в минулому занепокоєння про ваше місце проживання або якусь життєву ситуацію, пов'язану з сім'єю та родичами. Можливо, ви зможете з'ясувати стосунки з кимось із близьких, що давно час було зробити. Також є шанс зважитися на переїзд, про який ви таємно мріяли.

Сузір'я Скорпіона, скріншот: YouTube
Сузір'я Скорпіона, скріншот: YouTube

Сузір'я Скорпіона

Ви зможете пізнати своє справжнє "Я". Настав час перестати ховатися і жити вантажами з минулого, затемнення дасть шанс відсікти все непотрібне і стати найкращою версією себе. Це не означає, що ви повинні забути минуле, але натомість постарайтеся не давати йому визначати ваше майбутнє. Ви заслуговуєте на спокій, а для цього потрібно позбутися страхів і занепокоєнь, які ви приховували в собі.

Сузір'я Водолія, скріншот: YouTube
Сузір'я Водолія, скріншот: YouTube

Сузір'я Водолія

Затемнення закликає відпустити стримувані емоції та почуття, які стосуються вашої кар'єри. У професійній сфері все може помінятись, проте дайте закритися старим главам, щоб впустити нове у своє життя. Не за горами чудові можливості для вашої роботи.

Нагадаємо, "Гарячий місяць, є шанс...": ведичні астрологи визначили, як Україна поверне історію у травні 2023 року.

Раніше повідомлялося, заборони та дозвіл: особливо магічні дати у травні - Дні Гекати.

Також, любов у травні для всіх знаків зодіаку: у Овнів складні часи, Леви – час для близькості.