Українці можуть стати трохи багатшими просто натрапивши на рідкісну монету. Наприклад, деякі 10 копійок можна продати колекціонерам за пристойну суму – майже 1000 доларів. Відповідний екземпляр представлений на електронному аукціоні Violity.

В Україні виставили на продаж рідкісну монету номіналом 10 копійок. Монета датується 1992 роком випуску та була зроблена з латуні. Крім того, вона має рідкісний штамп 4Вам, важить 1,70 грамів і знаходиться в непоганому стані.

10 копійок за 36 тисяч гривень. Фото: Violity
10 копійок за 36 тисяч гривень. Фото: Violity

Власник зазначив, що монета без підшліфування та повороту. Він оцінив грошовий знак у дуже пристойну суму – 36 тисяч гривень. За нинішнім курсом це майже 1000 доларів.

10 копійок за 36 тисяч гривень. Фото: Violity
10 копійок за 36 тисяч гривень. Фото: Violity

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Варто зазначити, що існують інші екземпляри монет номіналом 10 копійок, за які нумізмати готові добре заплатити. Цінники можуть сягати 14 тисяч гривень.

Найдорожчі 10 копійок 1992 мають опуклий щит і вдавлений тризуб - англійський карбований. У таких монет гурт нанесений із дрібною насічкою. Виручити за такий екземпляр можна 14 тисяч гривень, проте знайти його дуже складно. Також є інші монети різних номіналів, які можуть озолотити свого власника.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, якщо побачите таку монету – не викидайте: можна озолотитися, за день ставки зросли на 2 тисячі грн.

Також наш портал інформував, що унікальні 2 копійки можна продати за цілий стан: 7000 грн, і ціна не остаточна.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, за які гривні можна отримати цілий стан: у мережі показали унікальну банкноту.