У День народження Насті Каменських випливла одна з її таємниць: Потап теж не забув про кохану

Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux

У четвер, четвертого травня, українська співачка Настя Каменських святкувала свій 36-й день народження. Дівчина продовжує приймати вітання від близьких друзів та шанувальників. На сторінці програми "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram одного разу вирішили розповісти про життєву філософію співачки. За дівчиною спостерігають мільйони людей. Щодня вони бачать, як дівчина розвивається, росте, досягає цілей, а головне, доводить, що всі мрії збуваються, головне старання.

До 7000 гривень і більше: українським сім'ям виплатять одноразову допомогу, хто отримає

Допомога ВПО. Фото: Youtube
Допомога ВПО. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Українські сім'ї можуть отримати допомогу у розмірі до 7000 гривень і навіть більше. Сума грошової допомоги залежить від складу сім'ї та виплачується одноразово. Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Мінреінтеграції продовжує перераховувати кошти на виплати громадянам, які виїхали з небезпечних регіонів України евакуаційними потягами та автобусами. Лише за квітень допомоги було профінансовано на 16,2 мільйона гривень.

Українець отримав неприємний штраф за ігнор повістки, яку не вручали: адвокат пояснив, що робити

Повістка, фото з вільних джерел
Повістка, фото з вільних джерел

Адвокат Ростислав Кравець розповів у своєму Telegram-каналі, як діяти громадянам, яким нараховано штраф за ухилення від мобілізації, але повістку при цьому не вручали. Один із військовозобов'язаних звернувся до нього з питанням про нарахований йому штраф, хоча до нього навіть ніхто не приходив, чоловік продовжує проживати виключно за адресою своєї реєстрації та жодного разу не бачив співробітників військкомату, які намагалися б йому вручити повістку. Тому українець був трохи здивований, коли на нього відкрили виконавче провадження за фактом порушення статті 210 п.1 КУпАП "Порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію".

В Україні падає ціна на яйця - курочки розпочали свою справу: ситуацію може змінити лише одне

Ціни на яйця, скріншот: Minfin
Ціни на яйця, скріншот: Minfin

Увага багатьох українців зараз звернена на те, як змінюється ціна на ті чи інші продукти у супермаркетах. Періодично від цього процесу можуть відвернути веселі новини — наприклад, дрони, які вибухають над Кремлем. Проте зараз поговоримо про яйця, адже після Великодня вони, нарешті, почали поступово дешевшати. За прогнозами експертів, така тенденція зниження ціни на яйця триватиме до середини літа. Цього року вже почали нестись ті курки-несучки, поголів'я яких було відновлено на підприємствах восени минулого року, тому виробництво яєць зростатиме, а ціна, відповідно, йтиме на зниження.

Зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав істеричний припадок путіна після атаки на Кремль: "Валіза вже повна"

Влад Шевченко. Фото: instagram.com/vlad.shevchenko
Влад Шевченко. Фото: instagram.com/vlad.shevchenko

Талановитий гуморист, блогер та зірка проєкту "Ліга сміху" Влад Шевченко розсмішив українців істеричним припадком путіна після атаки безпілотників на Кремль. Все це він показав у новому ролику, який опублікував на своїй сторінці в instagram. Українців дуже порадувала новина, що Кремль був атакований двома невідомими безпілотниками. Один із них вибухнув прямо над резиденцією путіна і непогано налякав пропагандистів та інших представників країни-терориста. Влад Шевченко вирішив заповнити "прогалини" в цій історії та показав, що відбувалося в апартаментах російського диктатора після "феєрверків" на Красній площі.