Як відомо, материнська молитва має особливу силу. Якщо попросити вищі сили про те, щоб у дітей все було добре, і життя склалося якнайкраще - так воно і буде.

Головне - все робити від щирого серця. Молитися за благополуччя дітей можна майже кожного дня. Навіть якщо вони вже виросли, і вони мають своїх дітей і сім'ї. Все це неважливо – будь-яка мама бажає щастя своїй дитині, а значить готова попросити Бога супроводжувати її.

Спеціально для цього є окремі молитви до Божої матері та Ангела Хранителя за дітей.

Церква, фото: скріншот з відео
Церква, фото: скріншот з відео

МОЛИТВА ЗА ДІТЕЙ ДО ПРЕЧИСТОЇ ДІВИ МАРІЇ

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

"Пресвята Діво! Кому, після Бога, повинен доручити своїх дітей, як не Тобі, могутній Заступниці християн! Прийми, Владичице неба, моїх діток, всіх разом і кожне зокрема, прийми їх і будь їм кращою Матір'ю. Піклуйся про моїх дітей, Маріє, збережи їх від усього, що може завдати шкоди їхньому здоров'ю, особливо, благаю Тебе, Ласкава, збережи їх від падіння в гріх. Вчини, Мати Господа Ісуса, своїми молитвами, щоб мої діти зберегли Божу милість протягом усього життя, а колись славили тебе, свою ласкаву покровительку, у Царстві Твого Сина на віки вічні. Амінь."

Ікона: Прикарпаття Online
Ікона: Прикарпаття Online

Молитва до Божої Матері

"Пресвята Владичице Діво Богородице, премилосердна Мати всіх людей, спаси і збережи під дахом Твоїм чад наших (імена), усіх юнаків, юнаків, немовлят і в утробі матері носимих. Украй їх твоєю ризою, дотримуйся їх у страху Божому та послуху батькові, благай Господа нашого та Сина Твого, нехай дарує їм вся корисна до душевного спасіння. Вручаємо їх Твоєму Материнському дивінню, бо Ти є Божественним покровом рабом Твоїм"

Молитва до Ангела зберігача за дітей

"Святий Ангеле хранителю моїх чад (імена), покрий їх твоїм покровом від стріл демона, від очей спокусника і збережи їхнє серце в ангельській чистоті. Амінь."

Молитва за дитину, фото: УПЦ
Молитва за дитину, фото: УПЦ

Нагадаємо про молитву, яка створить з кожним справжнє диво - збережіть у душі теплоту: "Господи, зміцни сили у протистоянні".

Раніше ми повідомляли про молитву, яку читають воїни ЗСУ на передовій – ці слова розривають серце: "Побудь, мій Боже, зі мною!".