Пара подруг була спантеличена після того, як вони, як повідомляється, одягнулися не по дрес-коду в аеропорту.

Комікеси Кріссі Майрус і Кіану Томпсон були принижені під час випробування, внаслідок якого їхній одяг був названий неприйнятним.

Аеропорт, фото: скріншот з відео
Аеропорт, фото: скріншот з відео

Парі сказали, що їм потрібно змінити штани, перш ніж їм дозволять сісти у літак. Але за дивним збігом обставин змінний одяг, який їх попросили одягти, був насправді більш відвертим, ніж їхній власний одяг.

Кріссі та Кіану вирішили одягнутися в однакові комплекти. Обидві були одягнені в укорочені топи, а вбрання Кріссі складалося з чорних блискучих штанів і топа з довгими рукавами.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Укорочений топ без рукавів та максі-спідниця Кіану були прикрашені принтом тропічного листя та розрізом до стегна. Вони кажуть, що до них підійшли співробітники American Airlines у міжнародному аеропорту Гаррі Рейда у Лас-Вегасі та попросили переодягнутися. Але, як не дивно, коли їх попросили переодягнутися, їм сказали натомість одягти короткі шорти.

Коміки Кріссі Майрус та Кіану Томпсон в аеропорту, фото: Twitter/ChrissieMayr
Коміки Кріссі Майрус та Кіану Томпсон в аеропорту, фото: Twitter/ChrissieMayr

Виявилося, що короткі шорти — це нормально, а низ, що струмує, — ні.

Кріссі написала в Твіттері: "Боже мій, співробітник @AmericanAir змусив мене і @keanuCthompson змінити штани перед польотом, що насправді виявилося більш відкритим."

У наступному твіті Кріссі заявила: "БУКВАЛЬНО ДОВЕЛОСЯ ПЕРЕОДЯГАТИСЬ БІЛЯ ВОІТ БЕЗ ПРИКРИВАННЯ. У нього була Кріссі в нижній білизні, а я борсалась голою нижче пояса біля воріт ... Це нормально?"

Комікесса також стверджує, що це був чоловік, який зупинив їх перед посадкою: "Хотілося б, щоб він сказав нам, що ми можемо піти у ванну або хоча б за стіл, щоб переодягнутися. Або потримати рушник або щось таке…!"

Комікеси Кріссі Майрус та Кіану Томпсон в аеропорту, фото: Twitter/ChrissieMayr
Комікеси Кріссі Майрус та Кіану Томпсон в аеропорту, фото: Twitter/ChrissieMayr

American Airlines заявили, що в рамках їхніх умов перевезення всі клієнти повинні одягатися належним чином, а образливий одяг не допускається на борту рейсів. Проте, відповідаючи Кріссі у Твіттері, вони сказали: "Ваші коментарі стосуються нас. Будь ласка, приєднуйтесь до нас у особистих повідомленнях, ми тут і готові слухати".

Нагадаємо, що 21-річну дівчину вигнали із супермаркету за відвертий одяг: "Мене образила фобія гарячих жінок".