Не всі українці знають, як відбувається перерахунок пенсій чи оформлення соцвиплат, а також де отримати необхідні довідки. З усіма запитами допоможуть у Пенсійному фонді.
У ПФУ українцям нададуть усю необхідну інформацію щодо пенсійних виплат. При цьому скористатися цими послугами можна у будь-якому сервісному центрі Фонду, нагадують у виданні "На пенсії".

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Навіть якщо потенційний або діючий пенсіонер зареєстрований в одному місті, але бажає скористатися послугами в іншому, йому з радістю допоможуть.
Зокрема, Пенсійний фонд відповість на всі питання щодо призначення або перерахунок пенсії, а також підкаже, як отримати належні субсидії, пільги та страхові виплати. Якщо людина хоче змінити спосіб нарахування пенсії з пошти на банківську картку та навпаки, їй також допоможуть.
З якими ще питаннями допоможуть у ПФУ:
  • поновлення (припинення) виплати;
  • переведення виплат за новим місцем проживання;
  • консультації та роз'яснення чинного законодавства;
  • видача довідок про розмір пенсії;
  • видача пенсійних посвідчень;
  • надання відомостей із реєстру застрахованих осіб;
  • оформлення допомоги на поховання та інше.

Пенсійний фонд України, скріншот: YouTube
Пенсійний фонд України, скріншот: YouTube

Раніше ми писали про те, що українцям відкрили доступ до додаткових пенсій: хто перший у черзі на виплати

Як повідомляв Знай.ua, не можуть закликати: адвокат пояснив, хто з чоловіків захищений від мобілізації

Також портал Знай.ua писав, що українцям приготували новий штраф у 8,5 тис грн за "іграшки": поліція та прикордонники стежать за кожним

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще