Національний поштовий оператор "Укрпошта" оновив сервіс, що дозволяє переадресувати відправлення. Тепер ця послуга доступна для трьох видів посилок.

Про це розповіли у пресслужбі компанії "Укрпошта". Клієнти можуть скористатися послугою для відправлення "Укрпошта Експрес", "Укрпошта Стандарт" та "Укрпошта Документи", оформлених як онлайн через особистий кабінет, так і безпосередньо у відділеннях.

"Укрпошта". Фото: retaliers
"Укрпошта". Фото: retaliers
"Укрпошта". Фото: retaliers

Вартість переадресації складає 50 гривень. Послугу потрібно сплатити при отриманні відправки у відділенні кінцевої доставки.

"В майбутньому буде допрацьована опція оплати вартості переадресації онлайн на сайті Укрпошти, і тоді це може робити не лише одержувач, але і відправник", - розповіли в Укрпошті.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Заяву на переадресацію можна подати на сайті Укрпошти у розділі Послуги/Переадресація надсилання. Щоб це зробити, необхідно ввести трек-номер надсилання, індекс переадресаційного відділення та номер телефону одержувача поштової відправки.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

"В 2023 році планується введення низки ініціатив, спрямованих на скорочення термінів доставки, а також спрощення процесів обслуговування як корпоративних, так і роздрібних клієнтів", - додали в компанії.

Раніше ми писали про те, що витрусять із вас до останньої копійки: українців змушують платити за світло, яким вони не користуються

Як повідомляв Знай.ua, в Україні з'являться спеціалізовані класи: що приготують для школярів

Також портал Знай.ua писав, які речі не можна брати із собою за кордон