Багато українців, щоб трохи заспокоїтися очікують від екстрасенсів та тарологів відповіді на запитання, коли закінчиться війна, коли Україна стане знову жити в звичному ритмі.

Одна з провідних тарологів Ірина Клевер розповіла, що чекає Укрїну і росію у найближчі пів року. Про це вона розповіла у передачі на Youtube "Мій світ".

Тарологиня з картами. Фото: youtube
Тарологиня з картами. Фото: youtube

На відповідь ведучої, що чекаю Україну в найближчому майбутньому, екстрасенс побачила, що чотири місяці ще потрібно потерпіти.

Перші два місяці так собі. Нічого такого, щоб ми казали "ах", але й нічого такого, що ми ще не переживали. В принципі буде більш менш, — розповіла Клевер.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наступні два місяці, тобто (липень, серпень та вересень, жовтень - буде щось висвітлювати на весь світ чогось цікавого та хорошого буде чутно.

Буде якась подія, така гучна, що на весь світ буде чутно. Знаєте, яка фраза тут іде - аплодувати будуть стоячи! — підсумувала жінка.

Тарологиня з картами. Фото: youtube
Тарологиня з картами. Фото: youtube

Ірин Клевер зазначила, що ці карти їй подобаються, але ще почекати трошки.

Нагадаємо, ми писали, що мольфар Макс Гордєєв дав емоційну відповідь про контрнаступ, "скільки л**но не рухай, воно продовжує смердіти".

Як повідомляв "Знай.ua", "спекотний місяць, є шанс...", ведичні астрологи визначили, як Україна поверне історію у травні 2023.

Також "Знай.ua" інформував, усім стане легше: ведичний астролог передбачив загибель володимира путіна, коли потеплішає.