У світі існує класифікація, яка дуже схожа на знаки Зодіаку та гороскопи, проте вона не стосується ні карт Таро, ні зірок, ні космосу чи чогось містичного.

Група крові може впливати характер людини. Наприклад I група крові - "Мисливець". Ті, хто мають цю групу крові від народження, відрізняються впевненістю в собі, оптимізмом, міцним духом та незалежністю.

Вони мають розвинену інтуїцію, але можуть бути трохи зациклені на собі. Людям з першою групою крові важко викликати емоційну реакцію, але якщо вони розлютовані, їх важко заспокоїти. Вони часто виявляються трудоголіками. Бізнес-кар'єра або спорт можуть бути для них найкращими напрямками. Головне мати з ким змагатись.

донорство крові, фото: ООС
донорство крові, фото: ООС

II група крові - "Хлібороб". Власники II групи крові – серйозні, щирі, чутливі, терплячі та таємничі люди. Вони мають розсудливий характер та відповідальний підхід до життя. Однак є схильність до впертості та переживань щодо незначних речей.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Люди з другою групою крові зберігають емоційну стабільність, що є привабливим для інших, оскільки вони рідко падають у стан істерики. Вони знають, як зберігати секрети, але мають проблеми з вираженням своїх почуттів перед іншими. Вони постійно стримують свої емоції, бо бояться виглядати слабкими.

Донорство крові / скріншот з відео
Донорство крові / скріншот з відео

III група крові - "Кочівник". Якщо у вас третя група крові, ви, ймовірно, є досить активною, надзвичайно сильною і, звичайно ж, креативною людиною.

Ви не задовольняєтеся мріями, але дієте для того, щоб досягти бажаного. Однак іноді ви можете бути трохи безвідповідальними... а ще з неймовірною складністю вибачаєте образи. Для таких людей так званий "баланс" у житті та емоціях важливий для комфортного існування. А ще вони дуже швидко можуть втратити інтерес до чогось.

І насамкінець - IV група крові - "Загадка". Власники IV групи крові непередбачувані і не терплять нудьги та одноманітності. Якщо вони беруться за щось, вони роблять це з усією душею та серцем. Одна з їхніх особливостей – здатність заробляти гроші, бо вони усюди знайдуть можливість чого не зможуть зробити інші.

Нагадаємо, як батьки можуть легко дізнатися групу крові майбутньої дитини: навіть лікарі перед цим "безсилі"

Як повідомляв "Знай.uа", 80-річна пенсіонерка "віддала" 96 літрів крові і потрапила до Книги рекордів Гіннеса: "Потрібна, щоб рятувати"

Знай.uа писав, ці знаки зодіаку ніколи не зрадять коханим: вірність на все життя