Додаткові виплати надаватимуться тепер родинам із дітьми, які проживають поблизу кордону з рф.

На виплати можуть розраховувати малозабезпечені сім'ї з дітьми, які належать до таких категорій, як дитина з інвалідністю або дитина із багатодітної сім'ї. Вказані родини зможуть отримувати 14,165 тис. грн для оздоровлення та відпочинку. Про це повідомило Мінсоцполітики.

Малозабезпечені, фото Фіртка
Малозабезпечені, фото Фіртка

У Мінсоцполітики наголошують, що батькам дітей відповідних категорій надходитимуть сповіщення про право на отримання коштів для оплати послуг з оздоровлення та відпочинку електронним повідомленням.

За наявності у батьків чи опікунів мобільного застосунку Дія їм автоматично надійде повідомлення про можливість отримання допомоги. Виплату можна використати для придбання путівки на оздоровлення або відпочинок дитини в одному з таборів вищої категорії, які розташовані у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Чернівецькій або Тернопільській областях.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Кошти можна буде використати в одному із 16 оздоровчих закладів, що містяться у Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей.

До переліку областей, звідки родини можуть розраховувати на допомогу, входять:

Дніпропетровська;
Донецька;
Запорізька;
Луганська;
Миколаївська;
Сумська;
Харківська;
Херсонська;
Чернігівська;
Київська.

Нагадаємо, ми писали, що у ПФУ українцям зробили останнє попередження.

Як повідомляв "Знай.ua", у чому відмінність банківських карток для соцвиплат і пенсій.

Також "Знай.ua" інформував, простий лайфгак для посилення дії прального порошку: впорається з будь-якими плямами.