Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія "Київстар", яка користується великою популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, а також самих киян, продовжує підносити своїм абонентам дуже неприємні "сюрпризи".

Цього разу українець, який вже досить довго користується послугами "Київстару", розповів, що послуга, яка виконується близько доби, тривала майже півроку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню невдоволеного абонента оператора "Київстар" на порталі для відгуків Otzivua.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

"Починаючи з грудня 2022 року до сьогодні (травень 2023) не можуть відновити деактивовану симкарту, яку вони самі й деактивували, з невідомих причин.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На регулярні запити: коли відновлять симкарту, відповідь одна – наші фахівці працюють, нам шкода що так склалося, вони розуміють незручність тощо.

Київстар - хочу вам сказати, що ви є прикладом безвідповідальності та некомпетентності. Як можна деактивувати номер, який належить одній людині протягом останніх 20 років? І як ваші, так звані фахівці за півроку не спромоглися вирішити цю проблему? Мабуть, через їхню кваліфікацію?

А можливо, ви, Київстар, начхати хотіли на своїх клієнтів. І всі ваші реклами та решта піару - не більше ніж лицемірний прояв вашої клієнтоорієнтованості. Прикро, що зв'язався з вашою конторою та маю номер, з яким пов'язана більша частина життя.", - розповів свою історію незадоволений абонент мобільного оператора "Київстар".

Відгук незадоволеного клієнта "Київстару", скріншот: Otzivua
Відгук незадоволеного клієнта "Київстару", скріншот: Otzivua

Нагадаємо, Vodafone обурив клієнта за неможливість відправити безкоштовні смс: "Коли ви вже нажеретесь?".

Раніше повідомлялося, що українцям дозволили отримувати екстрену соціальну допомогу: хто перший у черзі на виплати.

Також, "Київстар" закликав українців встигнути до 15 травня: вигідніше вже не вийде.