Гостя на весіллі була розкритикована за те, що вона одягла білу сукню у великий день своєї подруги, а також засвітила свої трусики.

Анонімна жінка була повністю "запльована" після того, як припустилася модної помилки на церемонії своєї подруги. У соціальних мережах її розкритикували за те, що вона одягла обурливе вбрання, яке, як повідомляється, є сукнею з AliExpress за 18,97 доларів.

Весілля, наречена, фото: Знай.ua
Весілля, наречена, фото: Знай.ua

Фотографія гості була розміщена в популярній групі Facebook " Ось воно, я весільна ганьба ", і на ній була зображена жінка у білій прозорій сукні. Експерти з етикету вважали цей образ поганим тоном, оскільки він відволікає увагу від нареченої того дня, який має стати кращим у її житті. Деякі люди думали, що це був прийом, щоб зіпсувати великий день нареченої або зробити гостю центром уваги.

Багато людей переконані, що сукня була надто відвертою для весілля. Воно складалося із білого боді, покритого зверху прозорою тканиною, а також накидки з розрізом до стегна.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Ззаду можна було побачити довгі білі волани — ніби намагаючись імітувати ефект хвиль.

Дівчина на весіллі, фото із соцмереж
Дівчина на весіллі, фото із соцмереж

Після того, як фотографія гості була розміщена в мережі, багато людей розлютилися через сексуальне вбрання.

Пост говорив: "Це не наречена. І так, схоже, це боді під марлевою тканиною. Це було красиво. Дама була чудовою і різкою. Але, на мій погляд, це не те, що ви можете одягти на весілля друга".

Деякі люди були просто приголомшені тим, що вона вирішила одягнути біле на весілля — не кажучи вже про ризикований стиль сукні.

"Це не "красиво та зухвало". Це те, що ви носите в басейн" , - прокоментувала одна людина.

Інший додав: "Більше схоже на купальний костюм і накидку, ніж те, що можна одягти на весілля".

Ще один вліз: "Вона заблукала? Може, вона випила занадто багато піна колади в барі біля басейну і вирішила подивитися, про що йдеться?"

Весілля, скріншот: YouTube
Весілля, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що 84-річна українська бабуся стала зіркою TikTok та навіть зібрала свій перший мільйон: смартфон уже замовила.