З початку року більшість українських мобільних операторів декілька разів підвищували вартість на свої тарифи. Через нестабільну економічну ситуацію в країні та війну багато українців змушені економити на всьому, у тому числі і на зв'язку.

Мобільний зв'язок, фото з вільних джерел
Мобільний зв'язок, фото з вільних джерел

Проте, експерти зв’язку поділились з українцями інформацію про те, як можна заощадити кошти.

В першу чергу вам рекомендовано обрати той тарифний план, послуги якого вам будуть оптимально підходити.

Наприклад, який сенс вам доплачувати за послуги, якими ви не користуєтесь. Крім того, провайдери та оператори часто надають своїм абонентам знижки, які також допоможуть заощадити.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

мобільний зв'язок
мобільний зв'язок

Досить зручно використовувати різні месенджери, такі як Viber, WhatsApp, Telegram та інші.

Саме за допомогою цих мобільних застосунків ви зможете безкоштовно спілкуватись за допомогою інтернету. Це стане в нагоді тим абонентам, які перебувають за кордоном.

Звичайно, що експерти також радять за можливості користуватися Wi-Fi, а мобільний інтернет вимикати, коли ви не користуєтесь ним.

Wi-Fi роутер, скріншот: Youtube
Wi-Fi роутер, скріншот: Youtube

Якщо ж такої можливості немає, то в тримайтесь від завантаження великих файлів та перегляду відео. Експерти також радять вимкнути автоматичне оновлення застосунків.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" готовий списувати з рахунків українців до 20 гривень: головне погодитися.

Також наш портал інформував, "Остання крапля, дно та здирники": Київстар втрачає клієнтів через підвищення тарифів.

Як повідомляв "Знай.ua" cервіс рагулі-стайл: клієнт Vodafone вибухнув обуренням через відсутність комунікації.