Українці часто скаржаться на сервіс "Нафтогазу": то їм приписують міфічні борги, то клієнти бачать нереальні цифри у показаннях лічильників.

І якщо раніше в газопостачальній компанії помилялися на свою користь, то зараз сталося неймовірне: помилки на користь споживачів. Як повідомив у коментарях на сторінці Нафтогазу у соцмережі клієнт, хтось заздалегідь передав дані лічильника.

Газовий лічильник, скріншот: Youtube
Газовий лічильник, скріншот: Youtube

"Чомусь обсяги газу в платіжках хтось дуже занизив... Завжди подаю 2 числа показники, але хтось переді мною, 30.04. передав мої показники. І вони чомусь дуже занижені, незважаючи на те, що в мене встановлений модем, який автоматично передає дані. Чому так? Може тому, що наступного місяця газ буде дорожчим?" - спитав він.

У Нафтогазі у відповіді на коментар зазначили, що якщо клієнт має бажання уточнити дані про споживання або звірити їх, йому необхідно звертатися до облгазу, який нараховує обсяги. Саме на ці обсяги споживання "Нафтогаз" нараховує плату.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

При цьому компанії відреагували на заяву клієнта про можливе підвищення тарифу на газ для населення з 1 травня.

"Для клієнтів ДК "Нафтогаз України" до 30 квітня 2024 діє тарифний план "Фіксований". Вартість 1 м3 становить 7,96 грн., і не змінюється протягом дії тарифного плану", - підкреслили в компанії .

Скарга на "Нафтогаз України"
Скарга на "Нафтогаз України"

Нагадаємо, що "Нафтогаз" просить українців по 3 гривні: самі купували кепок на 4 млн та влаштовували ярмарок на 9 млн грн.

Раніше ми повідомляли, що в "Нафтогазі" розповіли про нові суми у платіжках: "Закладено в умови тарифу...".