Українці можуть отримати нові виплати, які фінансує громадська організація "Мартін-Клуб" у партнерстві з міжнародною організацією гуманітарної допомоги Mercy Corps за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Фінансова допомога сплачується протягом трьох місяців, а її розмір становить 2200 гривень на місяць на кожного члена сім'ї. Виплати доступні особам, які постраждали від війни та проживають у Харківській області.

Виплати. Фото: Youtube
Виплати. Фото: Youtube

Також діють інші умови отримання виплат. Так, претендент на допомогу не повинен отримувати фінансової допомоги від інших благодійних організацій протягом двох останніх місяців.

Для оформлення виплат потрібно надати:

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще
  • індивідуальний податковий номер;
  • номер ID-картки чи паспорта;
  • інформацію про кількість членів домогосподарства;
  • вказати фактичне місце проживання;
  • вказати номер банківського рахунку.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Записатись на реєстрацію можна за телефоном гарячої лінії: 0800334925.

Раніше портал Знай повідомляв, українським бюджетникам планують підвищити заробітну плату: отримають не всі.

Також наш портал інформував, скільки в Україні отримують особи з інвалідністю: розмір пенсій та важливі нюанси.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у Мінсоцполітики пояснили, скільки заборгували пенсіонерам: люди не отримали мільярди.