Тисячі українців щодня користуються послугами таксистів, бо це, хоч і дорожче, ніж громадським транспортом, але набагато зручніше, ніж їхати в метро, ​​маршрутці або тролейбусі.

В Україні триває повномасштабна війна, люди масово переходять державною мовою, відмовляються від усього російського - включаючи фільми, серіали, музику, друзів та родичів. Проте є громадяни, які досі або чекають на прихід РФ, або які дуже хочуть провести бесіду зі співробітниками СБУ. Одним із таких став водій Bolt.

Скрін, відео YouTube таксі
Скрін, відео YouTube таксі

Про це розповів один із користувачів Instagram, він повідомив, що послугою цієї служби скористалися батьки його подруги.

Мм довелося зустріти незвичайного "водія-історика", який розповідає дуже цікаві речі про Україну... він називає нашу країну "транзитною зоною між Європою та РФ".

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

"На жаль, багато фактів з цього дуже довгого і "захоплюючого" монологу задокументувати не вдалося, але вдалося записати на аудіозапис апогей всього монологу, де чітко сказано "Україна ета нє гасударство, нєт такова гасударства", а також "как такавова гасударства нєт", - заявляє автор.

"Чекаємо на вашу реакцію і очевидні подальші дії - звільнення горе водія", - пише один із користувачів, звертаючись до служби Bolt.

І справді, відповідь не забарилася. Там повідомили, що водію дуже легко вдалося ідентифікувати та вжити всіх необхідних заходів. Це, швидше за все, означає, що чоловіка було звільнено. Українці сподіваються, що ця людина більше не зможе працювати у таксі навіть в інших службах.

Нагадаємо, "п*здуй в росію це слухати...": нахабнілі дівчата в Одесі розлютили українців отруйними танцями під "Руки вгору"

Як повідомляв "Знай.uа", скандальна Софія Стужук довела, що їй начхати на вбивства українців: "Це мій вибір"

Знай.ua писав, "не знала, що підтримують путіна": після танців під "Руки вгору" учасниця скандалу в Одесі вибачилася і поклялася в "патріотизмі"