Українські блогери переодяглися у військову форму та знімали крінжові ролики для tik tok та інших соцмереж. Проте народ не оцінив "креатив" молодих хлопців, які вирішили "хайпанути" на темі війни. Про це свідчать реакції користувачів мережі під відповідними відео.

Поки в Україні триває повномасштабна війна та воїни ЗСУ щодня ризикують життям у протистоянні ворогові, деякі "блогери" вирішили повеселитися, переодягнувшись у військову форму.

Блогери у військовій формі. Фото: скрін youtube
Блогери у військовій формі. Фото: скрін youtube

Блогери зняли кілька роликів, на яких висміяли тему мобілізації в Україні. Два хлопці у формі ганялися за третім нібито для вручення повістки і все це в центрі Харкова, який щодня страждає від ударів окупантів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Старання блогерів дуже не сподобалися українцям. Дехто запропонував на день відправити "гумористів" до Бахмута, щоб більше не хотілося висміювати військових.

"Нудно живеться??? Тут хлопці, які захищають нашу Україну і віддають життя чекають на прощення", "Це термін, під час військового стану форму має право носити тільки військові. Займемося і знайдемо і так далі", "Під Бахмут відправити хоча б на день, щоб мізки прочистити", "Киньте скаргу на канал чим більше скарг, тим швидше заблокують", - написали в коментарях користувачі tik tok.

Коментарі. Фото: скрін tiktok
Коментарі. Фото: скрін tiktok

Коментарі. Фото: скрін tiktok
Коментарі. Фото: скрін tiktok

@todes_off

@🔱Артём🔱 😅😅

♬ original sound - .🖤.

Раніше портал Знай повідомляв, скандальна Софія Стужук довела, що їй начхати на вбивства українців: "Це мій вибір".

Також наш портал інформував, "І ви рагулята потерпіть": Львівська блогерка захистила любителів Лепса та образила військових.

Крім того, ми писали, зять Шойгу показав, як радіє життю, поки "ваньки" гинуть в окопах: "Годинник за 1000 зарплат вчителя".