Зрадниця Марченко хоче судитися з Зеленським: чого вимагає дружина Медведчука

Оксана Марченко
Оксана Марченко

Дружина колишнього народного депутата забороненої в Україні партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука Оксана Марченко подала у Верховний суд позов проти президента Володимира Зеленського. Про це свідчать матеріали суду. Марченко звернулася до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду з позовом до Президента України у якому просила визнати протиправним та скасувати Указ Президента України від 19 лютого 2021 року № 64/2021 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 лютого 2021 року.

5 мільйонам українцям заблокують карти: в Україні набув чинності важливий закон

Банківська картка. Фото: Youtube
Банківська картка. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Закон про примусове виконання судових рішень під час дії воєнного стану від 11 квітня, який набув чинності 6 травня, він скасовує постанову Кабміну, якою накладено заборону на арешт рахунків боржників на суму менш як 100 тис. грн під час війни. За законом, наявність боргів призводить до арешту всіх рахунків, з заарештованого рахунку використовувати можна лише суму 13 тис. грн на місяць. За оцінками банкірів, буде заарештовано щонайменше п'ять мільйонів карткових рахунків українців.

Не зупиняється: Іво Бобул збирається судитися з блогеркою Еммою Антонюк

Іво Бобул. Фото: Youtube
Іво Бобул. Фото: Youtube

Після публікації інтерв'ю зі своєю участю, де він на питання Антонюк сказав, що всі жінки меркантильні і їм "тільки шубу подавай", Бобул вирішив, що блогерка вирішила "хайпонути". Нагадаємо, Емма Антонюк звинуватила співака у сексизмі. Артист у програмі ЖВЛ зазначив, причиною рішення йти до суду стало скандальне інтерв'ю. Іво Бобул запевнив, що Емма не мала права публікувати його на YouTube, адже він не давав на це згоди. Мирно врегулювати скандал із Еммою Антонюк Іво Бобул не хоче, тому переклав роботу на плечі юристів.

Українцям можуть "відрізати" субсидію, навіть якщо вони не винні: у ПФУ пояснили, від кого залежить рішення

Оформлення субсидії, скріншот: YouTube
Оформлення субсидії, скріншот: YouTube

У Пенсійному Фонді виявлено нову причину, яка може спричинити недоступність субсидій для багатьох українців. Ця причина відрізняється від інших причин відмови у державній допомозі, оскільки не залежить від отримувача допомоги. У травні відбувається традиційне призначення субсидій на сезон, що не опалюється, і перерахунок розміру державної допомоги. Відомо, що існують різні причини, через які можуть відмовити українцям у державній допомозі, такі як достатні доходи сім'ї для оплати комунальних послуг, значні покупки чи рахунки на депозитах та інші фактори.

Українки Воронова та Мішина в ніч атаки на Київ зняли ППО: все піднесли ворогові "на блюдечку"

Мішина та Воронова, колаж
Мішина та Воронова, колаж

Російські окупанти вкотре атакували Україну. У ніч на 16 травня ворог випустив ракети областями, але свої сили сконцентрував саме на столиці. Кияни чули низку вибухів, але цей обстріл обійшовся без серйозних руйнувань, за словами мера Києва Віталія Кличка та начальника КМВА Сергія Попка. Згідно з даними, атака була здійснена із застосуванням БПЛА, крилатих ракет і, ймовірно, ракет балістичного типу. Усіх їх збили. Так, українська акторка Ксенія Мішина та співачка Інна Воронова розмістили відповідні фото зі спалахами від ППО, тим самим принесли ворогові все буквально "на блюдечку".